Despre noi

 

Intr-o lume guvernata de pragmatism, putini sunt aceia care stiu sa aprecieze un moment de liniste si relaxare, bucurandu-se de savoarea unui tutun de calitate, de ce nu, in compania unui pahar de Whiskey si a unei femei frumoase.

 

Clientii nostri sunt cunoscatori ai placerilor de calitate, apreciaza savoarea tutunului autentic si cadourile inspirate, specialitatile din tutun si accesoriile dedicate, precum si bauturi fine, facand parte dintr-o lume aparte, o lume a celor care stiu ca viata trebuie traita la adevarata ei valoare. De aceea, incercam sa oferim clientilor nostri o gama complete de produse de calitate, produse premium, care sa satisfaca si cele mai rafinate simturi.

 

De asemenea, prin intermediul Clubului Fumatorilor venim in intampinarea comunitatii fumatorilor in Romania cu informatii de ultima ora si produse deosebite, de la furnizori de marca.

 

Diavolo ofera servicii de distributie pe zona Moldova pentru produse precum tigari de foi, trabucuri, accesorii pentru fumatori, precum si desfacerea prin magazine proprii situate in Iulius Mall Iasi etajul 1(langa Bigotti), Iulius Mall etajul 1(langa Meli Melo), Palas Mall  (langa Zarra), Palas Mall (intrarea dinspre Auchan), Iulius Mall Suceava parter, Eliana Mall (Real Brasov) parter, Winmarkt Piatra Neamt(parter), Jupiter Pitesti(parter), Promenada Sibiu parter, Magnolia Mall Brasov parter, Centru Comercial Carpati Sinaia  si in Pacurari Iasi (in spatiul in care a functionat La Lumiere).

 

Atunci cand vrei sa descoperi misterul si emotia unei arome noi...
Atunci cand vrei sa simti gustul intens al unei bauturi fine...
Atunci cand vrei sa oferi un cadou deosebit...

 

Alege Diavolo: Tobacco Shop!

 
 
Autentificare
Adresa de e-mail:

Introduceti parola

 
Newsletter